Σπάνιο ροζ δελφίνι εγείρει την περιέργεια του κόσμου(ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ένα σπάνιο ροζ δελφίνι έχει καταγραφεί και απαθανατιστεί με μια κάμερα και το βίντεο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κόσμος του ωκεανού είναι πολύ διαφορετικός από τον κοινό κόσμο. Η θερμοκρασία εκεί, τα φυτά, τα έντομα, τα ζώα είναι όλα διαφορετικά από τον κανονικό κόσμο. Ο ωκεανός είναι ένα μυστήριο, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ειδών που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί.

Όλοι συναντάμε βίντεο με δελφίνια όπου το έξυπνο ψάρι σώζει ζωές ή κάνει κάτι πολύ διασκεδαστικό . Η αξιωματικός της IFS Susanta Nanda μοιράστηκε ένα βίντεο με ένα δελφίνι στο Twitter. Μέχρι στιγμής πρέπει να έχετε δει μόνο μαύρα ή μπλε δελφίνια, αλλά το δελφίνι που φαίνεται σε αυτό το βίντεο είναι ροζ χρώματος.

Τα δελφίνια θεωρούνται πολύ φιλικά ζώα. Και σε αυτό το βίντεο, το Pink Dolphin φαίνεται να παίζει σαν παιδί στο νερό. Περισσότεροι από 46.000 χρήστες των κοινωνικών μέσων έχουν δει αυτό το viral βίντεο. Στα σχόλια, οι άνθρωποι λένε ότι δεν είχαν δει ποτέ ροζ δελφίνι μέχρι τώρα. Όλοι εκφράζουν την έκπληξή τους.

710 χρήστες έχουν αναδημοσιεύσει αυτό το βίντεο του δελφινιού. Στα σχόλια, οι άνθρωποι συζητούν τον λόγο που είναι ροζ. Όλοι δείχνουν να εκφράζουν την περιέργειά τους για το ροζ χρώμα.