H Sertab τραγουδά για την κλιματική αλλαγή

 

Ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεκαετίες τώρα ο πλανήτης μας και του οποίου οι επιπτώσεις εμφανίζονται ολοένα και πιο έντονες, με δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον είναι η κλιματική αλλαγή. Η Sertab Erener, η μοναδική νικήτρια της Τουρκίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2003 με το τραγούδι “Everyway that I can”, αποφάσισε να συνεισφέρει στην ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή με ένα νέο τραγούδι.

Συγκεκριμένα, η ιδιαίτερα δημοφιλής σούπερ σταρ κυκλοφόρησε ένα τραγούδι για να μας υπενθυμίσει ότι «ο χρόνος τελειώνει για να σωθεί ο πλανήτης». Η Sertab συνεργάζεται με το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών στην Τουρκία, καλώντας όλους να ενωθούν για να καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι “Who’s Gonna End?” για να αφυπνίσει τις παγκόσμιες συνειδήσεις ότι πρέπει να περιοριστούν οι εκπομπές άνθρακα πριν είναι πολύ αργά. Η κυκλοφορία του τραγουδιού συμπίπτει με τις εργασίες της Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή COP26 που ολοκληρώνονται σήμερα στη Γλασκόβη της Σκωτίας.

ΠΗΓΗ