MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project!

 

Στο Γήπεδο TAE KWON DO του Παλαίου Φαλήρου και με παρουσία κοινού πραγματοποιήθηκε τo MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project! Ένας μοναδικός και ανατρεπτικός θεσμός που ενώνει τη μουσική με τη μόδα στη χώρα μας έγινε για 11η συνεχόμενη χρονιά και ήταν αφιερωμένος στο σημαντικό έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που στηρίζει την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Ένα φανταστικό event ξετυλίχθηκε στην εντυπωσιακή σκηνή του MadWalk 2021 με παρουσιάστρια την εκπληκτική Δούκισσα Νομικού και τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών μόδας και fashion brands και δημοφιλών καλλιτεχνών από Ελλάδα και εξωτερικό, ανάμεσά τους πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι Eurostars!

  • Στο opening act της εκδήλωσης η Ελένη Φουρέιρα (Κύπρος Eurovision 2018) με την ελληνοαμερικανίδα Evangelia (υποψήφια για Eurovision 2022) ερμήνευσαν το «Φωτιά», το οποίο αποτελεί και το theme song 11ου MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project.
  • Η Ήβη Αδάμου (Κύπρος Eurovision 2012) μαζί με την Jessica Onyinyech Anosike και τη Demelza Okoji ερμήνευσαν το «Δυνατά-Δυνατά» διασκευασμένο με την αφρικανική εκδοχή του «Yeke-Yeke», παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της FILΑ
  • Η Demy (Ελλάδα Eurovision 2017) ερμήνευσε το «Honeymoon/Αν θυμηθείς το όνειρό μου», ενώ παρουσιάστηκαν οι δημιουργίες του Vassilis Zoulias.
  • Με το remix της Xenia Ghali για το τραγούδι «Rapture» που ερμήνευσε η Joanne (υποψήφια για τη Eurovison 2022), το κοινό γνώρισε μέσω του θεσμού Designer’s lab, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να συστηθούν στο κοινό, αλλά και το NOW.COM τις δημιουργίες των Ζωή Στεργίου, Vie Revee, Naya Tsalesi, Magda Athanasiou, Nene, Blondiee, Evagelia Kountouri, Sei Unica, Sac n Co, Musa Collection, Hemithea και Klelia Andrali.
  • Η εκπρόσωπός της Ελλάδας στη Eurovision 2021 Stefania ερμηνεύοντας το νέο της single «Words» και με τη συνοδεία της Swatch παρουσίασε το catwalk του Sotiris Georgiou.
  • H L’Oréal Professionnel Paris παρουσίασε ένα special act με τον αγαπημένο Σάκη Ρουβά (Ελλάδα Eurovision 2004 και 2009) να ερμηνεύει το «Είμαι στα καλύτερά μου».
  • Η μοναδική Έλενα Παπαρίζου (Νικήτρια Eurovision 2005) τραγούδησε το «Diamond» σε ένα special act με δημιουργίες του Dimitris Petrou, ο οποίος σχεδίασε μια εντυπωσιακή capsule collection χρησιμοποιώντας αποκλειστικά λευκά είδη ΙΚΕΑ για τον εορτασμό των 20 χρόνων της εταιρίας στην Ελλάδα.
  • H εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2021 Έλενα Τσαγκρινού μαζί με την Ιωάννα Τούνη τραγούδησαν το «Σαββατόβραδο», παρουσιάζοντας τις δημιουργίες του brand Bubblegun.
  • Η Τάνια Μπρεάζου (που το όνομά της ακούγεται για την Κύπρο στη Eurovision 2022) με το «Beggin» έδωσε το ρυθμό στο catwalk της Celia Kritharioti.
  • Το closing act by Serkova Crystal Pure ανέλαβε η Τάμτα (Κύπρος Eurovision 2019), η οποία με μία fashion statement εμφάνιση ερμήνευσε ένα medley των «Στο Θεό» και «Face».

Το Madwalk 2021 by Serkova Crystal Pure θα προβληθεί αποκλειστικά από το MEGA την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου.